VAŽNO

 

OD 1.10.2019. - 31.3.2020.

PROMIJENJENO UREDOVNO VRIJEME ŽUPNOG UREDA

 

UTORAK, ČETVRTAK I SUBOTA OD 16,30 DO 18,00 SATI.

 

OSTALE DANE URED NE RADI.

 


 

RASPORED VJERONAUKA U ŽUPI IZVJEŠEN JE NA OGLASNOJ PLOČI ISPRED CRKVE.

 

VJERONAUK U ŽUPI OBAVEZAN JE ZA: II, III, VII I VIII RAZRED.

 

PRAVILO JE NAŠE NADBISKUPIJE: TKO NE ŽELI VJERONAUK U ŠKOLI, NEMA PRAVO NA VJERONAUK U CRKVI. PREMA TOME, RODITELJI SU SAMI ISKLJUČILI SVOJE DIJETE IZ CRKVENE ZAJEDNICE.

U 2018. GODINI GENERALNO OBNOVLJENO PROČELJE (FASADA) ŽUPNE CRKVE UZNESENJA BDM U BREZOVICI

Zalaganjem župnika Zvonka Vukovića i uz veliku potporu Gradske četvrti Brezovica obnovljeno je pročelje (fasada) župne crkve uz nadzor Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture.

Radovi na pročelju župne crkve trajali su 4. mjeseca. Osim fasade, popravljeno je i krovište s novim daskama i limenom zaštitom. Uređeni su tornjevi i nadstrešnica glavnog ulaza. Na primopredaji radova, referentica koja je zastupala Gradski zavod za zaštitu spomenika kulture napisala je u građevinski dnevnik: „Zapisnikom se konstatira da su radovi na navedenom objektu izvedeni kvalitetno i u skladu sa naputcima konzervatorskog nadzora, što je potvrđeno upisom u građevinski dnevnik. Svi izvedeni radovi završeni su uredno i bez ikakvih primjedbi što obje strane ovjeravaju svojim potpisom. Radovi su započeti i završeni u roku, tj. po dinamičkom planu gradilišta.“

 

20181025 104016